SKAL Nuorten verkosto

Verkostossa pääset vaikuttamaan järjestön toimintaan ja luomaan tärkeitä kontakteja muihin kuljetusalan toimijoihin – saat vertaistukea ja kenties uusia ideoita omaan toimintaasi. Ilmoittautuminen verkostoon on jatkuva.

Tutustu tarkemmin ja tule mukaan!

Tule mukaan SKAL nuorten verkoston toimintaan ja pääset oman ikäistesi kuljetusyrittäjien ja kuljetusalan toimijoiden seuraan! Verkosto on aloittanut toimintansa kesällä 2022, mutta ilmoittautuminen verkostoon on jatkuva.

Verkostoon ovat tervetulleita SKALin jäsenyrityksessä työskentelevät 18–40-vuotiaat yrittäjät, yrityksen osakkaat, tulevan sukupolven edustajat ja työntekijät, mikäli SKALin jäsenyritys haluaa heidät ilmoittaa verkostoon. Ikärajakaan ei ole tiukka eli jos olet jo 40 täyttänyt, mutta koet innostusta olla mukana, olet tervetullut nuorekkaaseen porukkaan! Verkoston jäsenyys edellyttää siis vähintään työsuhdetta SKALin jäsenyritykseen.

Verkoston jäsenenä et sitoudu mihinkään. Saat verkoston viestintää ilmoittamaasi sähköpostiin, mutta emme tuki sitäkään viestitulvalla. Osallistuminen yhteisiin kokoontumisiin on niin ikään täysin vapaaehtoista. Voit jättäytyä verkostosta pois ilmoittamalla siitä Merville sähköpostilla.

Nuorten verkoston tavoitteet

Haluamme 

  • turvata SKALin tulevaisuutta järjestönä, sen elinvoimaisuutta ja uusiutumiskykyä. 
  • saada nuorten yrittäjien ääni kuuluville ja uusia näkökulmia järjestön toimintaan. 
  • tarjota nuorille yrittäjille aidon vaikuttamisväylän kuljetusalan asioihin. 
  • luoda nuorille yrittäjille mahdollisuuksia verkostoitumiseen alan muiden yrittäjien ja toimijoiden kanssa. 
  • luoda nuorekkaampi ja kiinnostavampi kuva järjestön toiminnasta, saada lisää jäseniä ja nuorempi sukupolvi mukaan toimintaan. 

Toiminnasta

Verkostolle järjestetään lähi- ja etätapaamisia, lisäksi yhteyttä pidetään eri viestintäkanavissa. Keskeistä sisältöä tapaamisissa on tutustuminen SKALin toimintaan ja toisiin kuljetusalalla työskenteleviin nuoriin. Tapaamisissa saat tärkeää vertaistukea ja pystyt verkostoitumaan oman alan yrittäjien ja toimijoiden kanssa. Parhaimmillaan verkostoituminen avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia tai edesauttaa omaa jaksamistasi työssä. Verkostossa pääset itse vaikuttamaan, millaista toimintaa haluaisit järjestettävän. 

Verkoston ensimmäinen lähitapaaminen järjestettiin Power Truck Show -tapahtuman yhteydessä Alahärmässä 12.8.2022 ja toinen SKAL Forum -tapahtuman yhteydessä Tampereelle 28.10.2022.

SKAL Nuorten verkoston toiminta ei korvaa alueellisten nuorten ryhmien toimintaa, vaan ennemminkin alueellinen toiminta tukee valtakunnallista toimintaa ja päinvastoin. Verkoston toimintaa johtaa johtoryhmä, jonka SKALin hallitus nimesi kokouksessaan 10.6.2022.

Seuraavaksi koolle Jyväskylän messuilla

SKAL Nuorten verkosto kokoontuu seuraavan kerran Kuljetusmessuilla Jyväskylässä toukokuun lopussa – tule mukaan!

SKAL Nuorten verkoston johtoryhmä

Verkoston toimintaa johtaa johtoryhmä, jonka SKALin hallitus nimesi kokouksessaan 10.6.2022. SKAL nuorten verkoston johtoryhmä aktivoi ja kehittää verkoston toimintaa muun muassa suunnittelemalla nuorten verkoston tapahtumia ja osallistumalla edunvalvontatyöhön tuomalla verkoston ehdotuksia SKAL hallituksen käsittelyyn. Johtoryhmä tapaa sekä etä- että lähitapaamisissa ja ryhmän koordinoinnista vastaa SKALin järjestösihteeri Mervi Saukkoriipi. 

Johtoryhmän kokoonpano

Puheenjohtaja Kari Venäläinen, Hämeenlinna044 0608855, kari.venalainen@karimo.fi
Varapuheenjohtaja Matti Räisänen, Kempele044 3542116, matti.raisanen@kempeleenjatekuljetus.fi
Varsinaiset jäsenet:Henkilökohtainen varajäsen:
Patrik Björkman, PorvooJulia Tuukkanen, Espoo
Antti Väänänen, KuopioJuha-Matti Metsänen, Hamina
Hanne Paavola, KokkolaJenni Korpi, Seinäjoki
Juho Niinistö, Salo Matti Paavilainen, Vesilahti
Lisätietoja